Logga in

Användarnamn

LösenordB21POR i gruppen Crafton Search hos Crafton Musik AB (730048433749)
B21POR

B21POR

Rek. cirkapris: 5175 kr
Inkl. moms
Antal: 
Frakt:
Artikelnr:
730048433749
Meinl
.

Info Tipsa en vän Blogga
Meinl Byzance Polyphonic Ride - B21POR Traditionell finish.
21" Polyphonic Ride, Handhamrad i B20 Legering - 80 % koppar, 20 % tenn.
Moderna cymbaler i klassisk handhamrade B20 legering. Byzance Traditional har en varm o fyllig klang med bra dynamik som gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget.
B21POR, Polyphonic Ride är en perfekt crossover cymbal som har ett bra stocksound men med en mörk och snygg crash. Hamrad klocka gör dess sound tydligt och destinkt! Fungerar lika bra som en crashride som en bra allround ride med ett riktigt sweet washy sound!
• Handhamrad B20 Legering - 80% koppar, 20% tenn.
• Traditionell Finish med handsvarvad över och undersida.
• Tillverkade i Meinls turkiska fabrik, kvalitetskontrolleras och efterbehandlade i Meinls tyskland.
• Varm ljudkaraktär, medium sustain och volym.
• Brett ljudspektra passar flera genrar som Rock, Pop, Fusion, Latin m.m.

Byzance:
Byzance tillverkas i Meinls turkiska fabrik enligt traditionella hantverksmetoder som är präglade av stort kunnande och yrkesstolthet. Varje cymbal gjuts av B20 legering som är av 80% koppar och 20% tenn. Det gjutna ämnet upphettas, valsas och nedkyls efter noga beprövat schema till rätt tjocklek uppnåtts. Därefter formas cymbalens klocka innan handhamringen tar vid för att skapa cymbalens form. De serier som har svarvad yta handsvarvas därefter innan de skickas till Tyskland. Varje steg i nämda process har avgörande betydelse för cymbalens ljudkaraktär och egenskaper vilket gör att ex. 16" Thin crash tillverkas efter annat mönster än dito Heavy crash.
De råa cymbalerna skickas till Meinls tyska fabrik för kvalitetskontroll, sortering och olika efterbehandlingar som ex. lazer logo, brilliant finish, sandblästring. Cykeln är sluten och matchning mellan turkiskt hantverk och tysk kvalitetskontroll samt efterbehandling är nyckeln till framgången med Byzance varma sound och höga jämna standard.
Byzance finns i 6 varianter, Traditional, Vintage, Jazz, Extra Dry, Dark, Brilliant alla med unika ljudegenskaper och utseende.
Typ:Ride
Storlek:21

Se fler varor

25BL03
64mm Basic Leahter, Red
195 kr
RGAIX6FM-TGF
9275 kr
SB2
16'' Samba Wood Beater, 2'' he
195 kr
TX5AN
5AN Hickory, Nylon tip
155 kr