Logga in

Användarnamn

LösenordNINO-PDJ1-M-G i gruppen Percussion / NINO Percussion / Djembes hos Crafton Musik AB (730999344016)
NINO-PDJ1-M-G

NINO-PDJ1-M-G

Rek. cirkapris: 1065 kr
Inkl. moms
Antal: 
Frakt:
Artikelnr:
730999344016
NINO Percussion
.
EAN / UPC: 840553043525

Info Tipsa en vän Blogga
NINO-PDJ1-M-G är en repstämd djembe med syntetiskt skinn. En slitstark kropp av glasfiber med låg vikt gör den bekväm och enkel att hantera. Perfekt för barn i hemmet, förskola och grundskola. Gummiförstärkt botten för effektivt glidskydd.

• Material: Glasfiber.
• Färg: Solsken.
• Storlek 10". Höjd 21" (52,5 cm).
• Rekommenderas från 5 år.

Mer om NINO® Percussion:
Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren.
NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.
Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitén hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.

Se fler varor

NINO-ADJ3-S
African Djembe, Small
930 kr
NINO-ADJ3-XS
African Djembe, X-Small
660 kr
NINO-PDJ1-S-F
Plastic Djembe, Small
795 kr
NINO48NT
10'' Wood Djembe, Natural
2295 kr